Startende ondernemer

Bent u een startende ondernemer dan gaan we d.m.v. een oriëntatiegesprek bespreken welke consequenties er zijn om een eigen bedrijf te beginnen. Er komen veel veranderingen op uw pad als u deze stap maakt. Deze veranderingen gaan we samen doornemen, zodat u goed voorbereid bent als u uw eigen bedrijf gaat beginnen.

Belangrijk vind ik dat we regelmatig contact hebben (naar uw behoefte), zodat we een goede samenwerking krijgen voor langere periode.

Ervaren ondernemer

Bent u al langer ondernemer dan heeft u misschien meer behoefte aan advies en tussentijdse rapportages. Naast de huidige administratie van uw onderneming kunt u hiervoor bij me terecht, zodat u goed op de hoogte bent over de financiële gegevens van uw eigen onderneming.

Een jaarrekening heeft u nodig voor de belastingdienst en bank, maar vooral voor uzelf. De jaarrekening geeft inzicht in het vermogen en de resultaten van uw onderneming. De dikte van een rapport bepaald voor mij niet de kracht. Ik vind het vooral belangrijk dat u de jaarrekening begrijpt.

Wilt u een onderneming beginnen?

Bent u al ondernemer?

Voor uw administratie kunt u bij mij terecht!
Financiële administratie
Salarisadministratie
Meer informatie
Startersbegeleiding
Meer informatie
Fiscaal advies
Meer informatie